TORMAY CÉCILE A MAGYAR NEMZET LÉLEKKOVÁSZA!!!

ARANYASSZONY a MAGYAROK BECSÜLETÉÉRT!!!

TORMAY CÉCILE, MINT MÁGUS ÉS ANGYALI HARCOS!!!

2020. február 08. 18:04 - Abrakadabra777

TORMAY CÉCILE, A MAGYAR NEMZETI ÖNTUDAT LÉLEKKOVÁSZA
A „BUJDOSÓ KÖNYV” ELEVEN KÖNNY-CUNAMI…- AMI MA ÉPPÚGY SZÍVÖRVÉNYT TEKER, MINT 100 ÉVE, AMIKOR MAGYARORSZÁGOT KÖRBEMETÉLTE A FENEVAD VÉRONTÓ ÉS VÉRRONTÓ DEGENERÁLT, GYILKOS FAJTÁJA!!!
HÁLA A TEREMTŐNEK MA IS OLYAN KOPOGÓ LÚGOS ESŐ A KEGYETLEN, LELKETLEN CION-BOLSEVIK SZŰZLEÁNY VÉRT SZÜRCSÖLŐ, ANYAGYILKOS VÉGLÉNYEKRE, AMIBEN SIMÁN OLDÓDIK MINDEN, AMI HAMIS, TALMI, HITVÁNY ÉS SEMMITÉRŐ!!!
EZ AZ A REMÉNY REGÉNY, AMINEK MINDEN MAGYAR CSALÁDNÁL A HÁZI OLTÁRON VAN A HELYE, HOGY ILYENKOR MIKOR ÖNJELÖLT JORDÁN POZITÍV DIKTÁTOROK CSOMÓZNAK HÓHÉR KÖTELEKET ÉS EBRD DIKTÁTUMOKAT RÁNK ÉS GYERMEKEINKRE…- AKKOR FEL ÜSSÜK, ÉS BELEOLVASVÁN KIOLVASSUK BELŐLE A NAPI TENNI VALÓNKAT: MAGUNKÉRT MAGYAR 20:20 = 1 s ÉGÜNKÉRT!!!
…MERT AZ IDŐ ITT VAN!!! – ÉS SOHASEM JŐ.
SZERREL ÉS TETTEL: PLS

bujdoso_2.jpg
bujdoso_1_1.jpgbujdoso_3.jpgbujdoso_4.jpgbujdoso_5.jpg
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tormay-cecile.blog.hu/api/trackback/id/tr5415465200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása