TORMAY CÉCILE A MAGYAR NEMZET LÉLEKKOVÁSZA!!!

ARANYASSZONY a MAGYAROK BECSÜLETÉÉRT!!!

A ZSIDÓ HÓHÉR: Dr. IGNÁCZ GYÖRGY (06-30-259-4473)!!!...- a SZADISTA VÉRBÍRÓ 17 ÉV FEGYHÁZRA ÍTÉLTE a MAGYAR HAZAFIT: BUDAHÁZY GYÖRGYÖT!!!

2022. június 04. 16:59 - Abrakadabra777


A ZSIDÓ HÓHÉR: Dr. IGNÁCZ GYÖRGY (06-30-259-4473)!!!...- a SZADISTA VÉRBÍRÓ 17 ÉV FEGYHÁZRA ÍTÉLTE a MAGYAR HAZAFIT: BUDAHÁZY GYÖRGYÖT!!!

Dr. IGNÁCZ GYÖRGY ZSIDÓ ÍTÉLKEZŐ az ELTE ÓRAADÓJA (Email: ignaczg@staff.elte.hu) VALÓBAN MEGÉRETT a MAGYAR HAZAFIAK SZERETETÉRE/"SZERETGETÉSÉRE"!!! ITT az ÁTKOZOTT FAJTAJELLEG POFÁZMÁNYA és CÍME 1136 Bp, Gergely Győző utca 3/A, 2. emelet, 7.), HOGY SENKI SE MENJEN EL MELLETTE "HÁLAADÁS" NÉLKÜL!!!

A bíró hosszas, szarkasztikus felsorolással érzékeltette, mi mindent, hányféle bizonyítékot kellett volna meghamisítani ahhoz, hogy ez ne egy rendes büntetőügy, hanem koncepciós eljárás legyen, ráadásul – ahogy megjegyezte – ezt a nagyszabású bizonyítékhamisítást 80-100 ember hosszú hónapokig tartó munkájával úgy kellett volna intézni, hogy tizenvalahány év alatt az egészből egy szó se derüljön ki. Ignácz György szavai szerint valójában "ömlöttek be a terhelő bizonyítékok". A tényállás megállapításakor a törvényszék egyébként nem fogadta el teljesen az ügyészi álláspontot.

117 év fegyházat kiszabni sokgyermekes családapákra, akik már így is hosszú éveket töltöttek előzetes letartóztatásban és házi őrizetben, továbbá tizenhárom éve büntetőeljárás alatt állnak (ami önmagában is büntetés) – súlyos igazságtalanság. Sőt: aljasság. Halkan jelzem: 1963-ban még a véreskezű Kádár is amnesztiát adott az ötvenhatos politikai foglyok többségének! Úristen! Mi folyik itt? Az ötvenhatos sortüzekre parancsot adó Biszku Béla felfüggesztett börtönt kapott ugyanezen a Fővárosi Törvényszéken! Értik? Fegyvertelen civilek százait gyilkoltatta le komcsi belügyminiszterként, és felfüggesztettel megúszta. Budaházyék egyetlen ember életét sem vették el, mégis 117 évet kaptak. Önök szerint jól van ez így? Szerintem nincs. Ez nem igazságszolgáltatás, hanem taláros bűnözés!!!

NESZE NEKED MAGYARORSZÁG!!! A PONTYSZEMŰ ÍTÉLKEZŐ KRETÉN MÉG ÁLDOZATOK HIÁNYÁBAN is KÉPES VOLT HELYBENHAGYNI a KÖZRÖHEJ TÁRGYÁT KÉPEZŐ ún. TERRORIZMUS VÁDJÁT!!! Ez az ügy arról szólt a bíró rövid összefoglalása szerint, hogy Budaházynak és a társainak nem tetszett, ahogy a politikai élet alakult, és erőszakos cselekmények útján akarták azt befolyásolni. "Elhiszem, hogy azt gondolták, hogy ettől jobb lesz a világ. Hát nem lett jobb" – mondta.

A büntetési tételek Budaházy György első rendű vádlottat 17 év S. J. II. rendű vádlottat 14 év Sz. E. III. rendű vádlottat 15 év Sz. F. IV. rendű vádlottat 8 év M. Cs. V. rendű vádlottat 7 év P. G. VII. rendű vádlottat 4 év T. Cs. VIII. rendű vádlottat 13 év 6 hónap N. Z. IX. rendű vádlottat 11 év F. R. XI. rendű vádlottat 12 év fegyházbüntetésre ítélték. A vádlottak feltételes szabadságra nem bocsáthatók, a terhükre megállapított bűncselekményeket "bűnszervezetben követték el".

2022-ben MÉG ERŐSEBB ZSIDÓ HARAPÓFOGÓBAN a MAGYARORSZÁGI (I)GAZSÁGSZOLGÁLTATÁS, MINT 140 ÉVE, AMIKOR is ÁTKOZOTT TALMUDISTA ZSIDÓK KIVÉGEZTÉK SOLYMOSI ESZTERT!!! A megátalkodott szemita belső ellenségeket milliárdokkal kitömő Rothschild csicska Orbán-kormány "fővárosi törvényszéke" 12 évi pedofideszes teljhatalom záróakkordjaként 17 év fegyházra ítélte Magyarmaton/Orbániában a szabadságharcos hazafit: Budaházy Györgyöt!!!

„A hősöket lecsukják!” – kiabálta valaki, de elhangzott Gyurcsány neve is, „aki ellen bezzeg nem emeltek vádat”. Készenléti rendőrök kísérték ki a zúgolódókat. A vád szerint a Budaházy György által létrehozott Magyarok Nyilai elnevezésű "terrorszervezet" 2007 és 2009 között erőszakos cselekményekkel próbálta megváltoztatni az akkori szocialista-szabaddemokrata kormány politikáját. A szervezet célja az is volt, hogy félelmet keltsen a lakosság egyes csoportjaiban, például Molotov-koktélos támadásokat követtek el az akkor kormányzó pártok, illetve az akkori kormánypárti politikusok ingatlanai ellen. A vádlottak javarészt tagadták bűnösségüket. A Fővárosi Törvényszék 2016 nyarán első fokon, nem jogerősen tizenhárom év fegyházra ítélte terrorcselekmény, testi sértés, kényszerítés miatt Budaházy Györgyöt, aki addigra már több évet töltött letartóztatásban. A tizenhét vádlott közül tizenötöt "terrorcselekmény miatt" 5 és 13 év közötti letöltendő szabadságvesztéssel sújtottak.

VÉGVESZÉLYBEN MAGYARORSZÁG!!!

ALÁBBI SOROK AKKOR ÁLLNÁNAK MEG, MINT ORBÁN RÁHEL a KOMPOSZTÁLÓ GÖDÖRBEN (a saját lábán!!!); - HA és AMENNYIBEN VALÓBAN ELHANGOZNÉK „ALTERNATÍV ORBÁN VIKTOR (Győri Gábor ügynök és devizakupec!) RENDHAGYÓ BESZÉDE 2022-ben!!!

NA, ez az a SOROS ÁLTAL KIKÉPZETT ÜGYNÖK és BELSŐ ELLENSÉG, AKIT CÉLZOTT és HATÁSOS MÓDON MIELŐBB EL KELL TÜNTETNI POZÍCIÓJÁBÓL, MERT a LEGNAGYOBB FENYEGETÉST és HALÁLOS VESZÉLYT JELENTI MAGYARORSZÁGRA!!!...- ÚGY TÖBB KAPURA JÁTSZÓ GALÁDSÁGAIVAL, MINT az ÁLTALA KÉZI VEZÉRELT MAGYARORSZÁGI "IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS" DRASZTIKUS BEFOLYÁSOLÁSÁVAL!!!...- HISZEN KONCEPCIÓS ÍTÉLETEK SZÁZAIT ZAVAR6JA LE a SZEMÜNK LÁTTÁRA (FELELŐSSÉGRE VONÁS NÉLKÜL!!!) MÉG 2022-ben is; - az IDEGEN FAJÚ VÉRBÍRÓKKAL és a SZENVEDÉST KÉJJEL OKOZÓ RAGADOZÓIVAL!!!

EMLÉKEZTETŐÜL MELLÉKELEM a MOSTANSÁG MÉG FELCSÚTI VARANGYKÉNT SZÁMONTARTOTT ORSZÁGRABLÓ, azaz ORBÁN VIKTOR NYELVE HEGYÉN RAGADT SZÓNOKLATOT: „…a hazánkba fékevesztett tempóban özönlő cionista zsidók immár nemzetünk első számú élősködőivé és a legaljasabb belső ellenségekké léptek elő úgy, hogy Magyarországon a hivatalosan nyilvántartott 13 nemzeti kisebbség (cigányok – németek – szlovákok – horvátok – románok – ukránok – ruszinok – szerbek – szlovének – lengyelek – görögök – bolgárok – örmények) között nem is szerepelnek!!!

Innentől fogva a mindenkori magyarországi kormányoknak elsődleges célja az kell, hogy legyen, hogy a magyar érzelmű és öntudatú emberek védelmét maximálisan garantálja; - a nemzettudatot aláaknázó, a magyar szentségeket becsmérlő és köpködő, a közös örömre, tehervállalásra, együttélésre és rendre képtelen gyermekgyilkos Júdás fajjal szemben!!! Magyarország nemzetvédelmi stratégiájának célja, hogy az egyre manipuláltabb, apartheid izraelita, gyarmatosító világban a jövőben is a biztonság és a nyugalom országa maradjon minden magyar szívű polgára számára – fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnökünk "Ellie Wiesel által kiötlött 1978-ban megírt ún. zsidó holokauszt áldozatainak" emléknapján.

"Alaptörvényünk szellemében újfent nyilvánvalóvá tesszük: a magyarországi zsidók közössége csakis akkor számíthat Magyarország Kormányának tiszteletére, barátságára, védelmére, ha bocsánatot kérnek a többségi magyar társadalom állampolgáraitól a 77 éve szűnni nem akaró zsidó agresszivitás, lelki terror és szemtelen térhódítás miatt"!!! – hangoztatta alternatív Orbán Viktor.

…hozzátéve: a huszadik század Trianon traumája, történelmi viharai és erkölcsi megrendülése után új alapokra helyezett magyar alkotmányos berendezkedés garantálja, hogy "a Magyarországra nagy számban bevándorló idegenszívű galíciaiak ezen túl soha se bitorolhassák el, használhassák ki, telepíttethessék ki, lakoltathassák ki és uralhassák le (ismételten!) hon-visszaszerző őseink leszármazottainak magyarjait”!!!

A 17 év fegyház egy 16 éve folyó eljárásban nemhogy egy magát keresztény, konzervatív polgárnak gondoló embernek, hanem még annak a balliberális szavazónak is bűzlenie kell, aki Gyurcsányi-szemüvegen át látja a világot. Ha valakibe szorult némi igazságérzet, annak látnia kell ennek az ítéletnek az abszurditását. És most a fideszesek megszokott módon újra elővehetik a gyáva, opportunista, megalkuvó kispolgári énjüket, amivel újfent magyarázatot keresnek mindenre, ami valóságként szembejön az úton és lehet hümmögni, hogy de így, de úgy, meg de amúgy. Meg lehet hinni a független igazságszolgáltatásban, és abban is, hogy a kormánynak nincs ráhatása a bíróságra. Ha ezt a nevetséges mesét el is hisszük, Orbán Viktor simán elfogadhatott volna egy amnesztiatörvényt a 2006-os eseményekre hivatkozva. Ehelyett 12 éve nem történt semmi. A valódi hazafiakat folyamatosan vegzálják Orbán rendőrei és a fene nagy igazságszolgáltatásban a valódi felelősöknek pedig a hajuk szála sem görbült – ez a mérlege a 12 év orbáni teljhatalomnak. És azt is látni kell, ami a valóság: a 2006-os terror feje, mint kaszáspók a lucernásban, büntetlenül terpeszkedik a budai villájában. A Gyurcsány-rendszer vezetői zsíros és befolyásos állásokban híznak Orbán Viktor minisztériumaiban. A Rákosi-időket idéző koncepciós eljárásban pedig a 2006-os eseményekkel kapcsolatban egy olyan sokgyermekes ember ül ma börtönben, mint Budaházy György. "Te tetted ezt, király!" A gyalázat nem a legmegfelelőbb szó, amivel ezt minősíteni lehet, mert nincsenek erre szavak, csak érzések. Ez pedig az undor a hazafias mázzal leöntött, velejéig hazug rendszerrel szemben, amit keresztény-nemzeti-polgári kormánynak nevezünk. (Erdély Ma)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tormay-cecile.blog.hu/api/trackback/id/tr4917848367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása